Ondernemer: succes zonder vervulling is falen!

51 keer gelezen

U bent ondernemer en onderneemt alleen (nog) voor geld? Dan loopt u vroeg of laat tegen een betonnen muur op, oftewel een burn-out. Uw succes is dan een succes zonder ware vervulling, want het geld op zich is een vervulling die niet lang duurt als u dag in dag uit met tegenzin en stress uw werk moet doen. Doe er iets aan voordat het te laat is. Gooi nu het roer om en richt uw leven anders in, zodat bezieling en échte vervulling uw dagelijkse leven wordt. Ook in ondernemerschap. Doe alleen nog maar wat u leuk vindt en wat u -naast geld- vooral vreugde, gezondheid en dieper geluk oplevert.

Ondernemen zonder tegen een muur te lopen

Ondernemen en doen wat u leuk vindt, bespaart u een hoop ellende. Niemand houdt het namelijk vol met tegenzin iets te presteren. Vroeg of laat gaat het mis. Vaak wordt dan gezegd: "nog even een paar jaar, dan gaan we met pensioen en zijn we binnen". Maar wat als u dat niet op een gezonde manier haalt? Er is veel bekend over het fenomeen dat mensen ongelukkig en ongezond worden, dat ze toch doorgaan en nog niet eens willens en wetens het enorme risico nemen tegen die muur op te lopen. Zij denken dat het hun niet kan overkomen.... Maar het kan ons juist allemaal overkomen.

Wat doet u eigenlijk het liefst?

Wat zou u het liefst gaan doen? Schrijf het op, dan gaat het al voor u leven en realiseert u het ook. De kunst is om het consistent en consequent te laten leven en dat niet op te geven. U creëert dan het leven dat u werkelijk wilt. Dat is echt mogelijk. Alles wat u hier tegen zou kunnen opwerpen, is te bespreken. En er zijn talloze vaardigheden beschikbaar waarmee u datgene kunt realiseren wat u ten diepste wilt en waarvan u ook nog 'wijzer' wordt.

Begin vandaag nog.

U bent succesvol ondernemer, maar ervaart onvoldoende vervulling? U wilt met bezieling en vervulling ondernemen en wilt daarover met een ervaren ondernemer van gedachten wisselen? Neem contact op met Willem. Hij is bereikbaar op 024 397 8892

Alle blogs van Willem

Willem van Esch, coach Rotterdam en internationaal, is een ervaren internationale ondernemer en is trusted advisor voor ondernemers wereldwijd.

Al onze blogs: kiezen op onderwerp

Ondernemers